Skip to content

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

theView Copenhagen
c/o Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208
2200 København N

CVR nr.: 37063355
Telefon: +45 5060 0141
Email: info@theviewcopenhagen.com

 

Priser

Alle priser på shoppen er opgivet i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. theView Copenhagen forbeholder sig ret til at ændre i priserne uden forudgående varsel. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Betaling

theView Copenhagen modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, AMEX og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Levering

theView Copenhagen tilstræber at afsende indgående ordrer på lagervarer inden for 24 timer.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra XX kr. Varer vil blive leveret på den leveringsadresse, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland eller til udlandet. Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

I tilfælde af varer, for hvilke der gælder særlige leveringsvilkår, vil disse fremgå specifikt forud for køb.

 

Reklamationsret

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel er for eksempel en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Ved reklamation beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Har du konstateret en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter manglen er opdaget, er det dog typisk inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

theView Copenhagen
c/o Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208
2200 København N

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

 

Refusion

Ved hel eller delvis refusion af betalingen for en ordre vil vi som udgangspunkt forsøge at tilbageføre beløbet via det betalingsmiddel, som blev brugt ved bestilling i webshoppen. Kan dette ikke lade sig gøre, foretager vi en bankoverførsel.

Du kan lette eventuel behandling af din returnering ved at fremsende bankoplysninger i form af registrerings- og kontonummer, hvortil det aftalte beløb kan overføres, hvis normal tilbageføring mislykkes. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra:

  • Den dag du modtager ordren
  • Den dag du får sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveret enkeltvis eller af flere omgange
  • Den dag du får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier eller dele
  • Den dag du får første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Fortrydelse skal anmeldes til os pr. email på info@theviewcopenhagen.com inden for ovennævnte frister. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Bemærk: Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Har du købt en vare, som er tilpasset til dig personligt på en måde, så den ikke kan sælges til en anden kunde, er denne ikke omfattet af fortrydelsesretten. Vi henviser i øvrigt til Forbrugeraftalelovens §§18-25: https://danskelove.dk/forbrugeraftaleloven/18

 

Returnering

Varen returneres ved at sende pakken, vedlagt en kopi af din ordrebekræftelse, til:

theView Copenhagen
c/o Nørrebrohallen

Nørrebrogade 208
2200 København N

Ved brug af fortrydelsesretten skal du sende din(e) vare(r) retur uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, at du har anmeldt din fortrydelse jf. ovenstående. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Som afsender bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, til vi har modtaget den retur.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes behandling af varen ud over hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge og prøve varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage.

Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af eventuel værdiforringelse, som du hæfter for, trækkes denne fra købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din anmeldelse af fortrydelse. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Se også www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@theviewcopenhagen.com

gear &
billetter

Nyheder & tilbud

Abonnér på theViews Copenhagens inspirationsmails, og vær blandt de første der får besked, når der er tilbud på gear og billetter, særlige arrangementer og nyheder fra sporten til publikum og partnere.