Skip to content

Profiler på banen

Det absolutte omdrejningspunkt i theView Copenhagen er naturligvis vores spillere, under ledelse af vores cheftræner. Disse profiler skaber sammen med vores trænings- og sundhedsteam alle de sportslige præstationer.

Vi ser dem som helte – og der er der heldigvis en masse fans der også gør. Tak for det!

På banen

spillerne

01-

01-

Jacob
Hoffman

Guard

1996
191 cm
Danmark

Jacob har spillet i USA siden han var 16 år, og spillede derefter et år i Randers Cimbria, inden han fandt vejen til København. Han er en fremragende skytte, så du kan altid regne med et par tre-points scoringer fra ham.

02-

02-

Sharif
Barfi

Guard

2004
194 cm
Danmark

Det har været tydeligt, at her var en helt særlig spiller, lige siden Sharif som helt ung spillede i Brønshøj Dragons Basketball under vores nuværende head coach Jeffrey Fawme og tidligere ass. coach Johs Andersen.

04-

04-

Frederic
Filsoof

Guard

1995
190 cm
Danmark

Frederic er den spiller, som har spillet længst for holdet, og er på grund af sin erfaring, sin holdånd og sin arbejdsindsats udvalgt til holdkaptajn. Hans lederskab og fighter-spirit er afgørende på og uden for banen.

Præsenteres af

Helte
05-

05-

Rasmus
Secher Winther

Shooting Guard

2002
197 cm
Danmark

Rasmus har en fortid i Virum Basketball Klub og på Efterskolen ved Nyborg, og er en super-dygtig spiller på Shooting Guard-positionen.

07-

07-

Andrew
Ramírez

Guard

1997
186 cm
Spanien

Andy er en af de mest erfarne spillere på holdet. Før han kom til København har han tidligere spillet i Spanien, som del af det nationale ungdomslandshold, og også haft en periode på banen i USA.

09-

09-

Hannibal
Salomon

Shooting Guard

2000
196 cm
Danmark

Hannibal er ikke ny på banen, med sine 7 år i Virum Basketball Klub, en tur på Efterskolen ved Nyborg og 3 år hos SISU. Alligevel har han i løbet af sine 3 år på holdet i dén grad vist hvor meget man kan udvikle sig som spiller.

10-

10-

Igor
Bakic

Guard

2000
198 cm
Danmark

Igor startede sine spæde ungdomsår i Falcon, men det var hos Hørsholm, at talentet tog fart. Han har været tilknyttet ungdomslandshold på flere årgange. Det er også blevet til en enkelt sæson i Spanien. Som U19 spiller fik Igor dobbeltlicens med vores ligahold, og siden er han blevet en af de bærende kræfter. Aktuelt er Igor på vej tilbage efter en korsbåndsskade.

11-

11-

Carlo
Taylor Urne

Guard

2000
198 cm
Danmark

Carlo kommer med en baggrund som ungdomsspiller hos Stevnsgade Basketball Klub og senere SISU Basketball. Sin første tid i Basketligaen tog han hos Bears Academy og senere BMS Herlev Liga, som dengang hed Wolfpack.

13-

13-

David
Christophersen

Forward

2000
196 cm
Danmark

Med en basketopvækst i Falcon Basketball og nogle stærke ungdomsår hos SISU Basketball, er Davids fundament 100% i orden – og et på på Efterskolen ved Nyborg har kun gjort ham til en endnu mere solid spiller.

14-

14-

Laurits
Halstad

Center

2003
217 cm
Danmark

Laurits er en spændende ung profil, der med sin fysiske ramme og energi bringer en masse til holdet. Han er tidligere ungdomslandsholds-spiller, både på U16-holdet, hvor han var med til vinde at bronze til EM og guld til NSDBC, og senere som U18-spiller.

17-

17-

Martin
Øvre

Center

1998
207 cm
Danmark

Med sine 207cm og 117kg har Martin åbenlyse fordele på banen, men det er ikke kun størrelsen der tæller – han har også masser af flair i sit spil. Han er udviklet i Virum og har spillet der, indtil han flyttede ind til os. 

21-

21-

Carl Gustav
Hjorth Heegaard

Guard

2002
192 cm
Danmark

Carl Gustav har har haft sin ungdom hos Hørsholm 79ers Basketball samt hos Efterskolen ved Nyborg. Når han ikke spiller sammen med os, studerer han til dagligt på AJAX København Sportsgymnasium – AKS. 

25-

25-

Durell
Vinson

Center

1985
201 cm
USA

Durell er den ældste og mest erfarne spiller på holdet, og leverer en masse tyngde og stabilitet sammen med sine evner på parketten. Han slog sine folder i udlandet, før han kom til Danmark, hvor vi fik  fat i ham efter hans tid hos Svenborg Rabbits, BMS Herlev og Falcon.

32-

32-

Peter
Bachmann Mens

Forward

2002
201 cm
Danmark

Peter kommer fra Roskilde. Selvom han er ung har han spillet i 7 år, og har blandt andet spillet for RBBC – Roskilde Basketball Club , Værløse Basketball Klub, Efterskolen ved Nyborg og Stenhus Basketball College. 

Bliv
spillersponsor
Bliv spiller-sponsor

Vores partnerprogram indeholder en række sponsorservices, som leverer eksponering. Et af dem er et spillersponsorat, som sætter den valgte spiller i stand til at fokusere på sporten og karrieren.

tvcph-red-cross-4x7-large

Ved sidelinjen

Cheftræner

tvcph-image-profile-coach

Jeffrey
Fawme

Cheftræner

Jeffery har tidligere været Head Coach for U15-landsholdet, og for Brønshøjs U17- og U19-hold. Han er ambitiøs, grundig, talentfuld, super-dygtig, og en dybt engageret, socialt bevidst kulturbærer for holdet. “Det sidste er meget vigtigt, når man ligesom os, gerne vil bygge noget godt og holdbart op”, som direktør Nicolas Nyemann udtrykker det. 

Trænings- & sundhedsteam

tvcph-profile-fys-Mathias-Randrup-Thomsen

Mathias
Randrup-Thomsen 

Fysioterapeut

Mathias er chef for theView Copenhagens Sundhedsafdeling. Til daglig arbejder han på Idrætsklinikken hos Fit&Sund Brønshøj, og er desuden tilknyttet U15 landsholdet som behandler. 

tvcph-profile-fys-kristoffer-dines-willesen

Kristoffer
Dines Willesen

Fysioterapeut

Tilknyttet holdet som fysioterapeut, og bistår både klinisk, og ved sidelinjen når holdet spiller kamp. Arbejder til dagligt på Idrætsklinikken hos Fit&Sund Brønshøj.

tvcph-image-profile-default2

Magnus
Møller Rosenbek Mortensen

Fysisk træner

Magnus er cand.scient. Idræt, og hjælper spillerne med at optimere deres formåen og præstationer både effektivt og sikkert.

tvcph-profile-fys-Vilhelm-Gullach

Vilhelm
Gullach

Massør

Som holdets massør sørger Vilhelm for at musklerne bliver løsnet op og smidige i forbindelse med kampe og træning, og hjælper med at behandle hvis der opstår skader. 

Mød
Forretningen

theView styrker løbende ledelsen samtidig med at forretningen optimeres. Vi tror på, at et stærkt kommercielt fokus gør en forskel på vores rejse. Mød forretningsprofilerne bag holdet.

tvcph-red-cross-4x7-large
gear &
billetter

Nyheder & tilbud

Abonnér på theViews Copenhagens inspirationsmails, og vær blandt de første der får besked, når der er tilbud på gear og billetter, særlige arrangementer og nyheder fra sporten til publikum og partnere.