Skip to content

Mod større scener

Som hold for basketball-engagerede, og som netværk for erhvervsprofiler med overskud til at dyrke og udvikle relationer professionelt, leverer vi det bredest mulige relevante publikum. Det er vores opgave at aktivere interessen for sporten og medlemmernes budskaber.

Lederskab

Ledere & bestyrelse

Nicolas
Nyemann

Direktør

+45 5060 0141
nn@theviewcopenhagen.com

Henrik
Dissing

Corporate Relationship Manager

+45 2576 7601
hd@theviewcopenhagen.com

Jesper
Wille

Marketing Director

+45 5377 6003
jwi@theViewMail.com

Henning
Niemann

Bestyrelsesformand 

+45 2722 2820
hn@ph-el.dk

Poul
Anchersen

Bestyrelsesmedlem 

+45 2819 3730
pan@anchersen.dk

Troels
Schønemann

Bestyrelsesmedlem

+45 3050 4768
troels@stevnsgade.com

Jakob
Krarup

Bestyrelsesmedlem

+45 4064 6001
jkr@theViewMail.com

Tal med
ledelsen

Hvis du er et entydigt basketball-talent, eller hvis du er interesseret i at vide mere om muligheden for at blive sportspartner eller erhvervspartner, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Lederskab

Virksomhedsgruppen theView

theView Copenhagen er en del af theView. Kerneforretningen er kommerciel forretningsudvikling, og fokus er kundernes adgang til deres marked. Det samme fokus er fremherskende i samarbejdet om basketball. Den internationale virksomhedsgruppe har hovedsæde i København. 

theView Agency laver din markedsføring og støtter dit salg. theView Ventures sikrer finansiering til din vækst.

Relationerne samles i theViews partnerprogram. Erhvervsprofilerne mødes i erhvervsnetværket theView Business Club og når basketball-ligaholdet theView Copenhagen er på banen. 

Vores fokus er din adgang til markedet.

Lederskab
Lederskab
Lederskab
Lederskab

Engaging Basketball

Retning & Rammer

tvcph-image-strategy-left

Vi sætter sporten i spil

theView Copenhagen er Københavns basketballhold. Vi spiller i ligaen, og med rødder i byens gader tager vi holdet ud i verden og ind i fremtiden.

Vi sætter nye normer for fællesskabet omkring et sportshold, for kommunikationen og for hvordan holdet kan bidrage til relationerne, hovedstaden og vores omverden.

Vi viser, hvordan en mindre sport og en mindre klub kan vise vejen. Vi viser hvad basketball kan blive, og at theView Copenhagen vil vinde.

tvcph-image-banner-right

Vi leverer basketball til omverdenen

theView Copenhagen repræsenterer et oplevelsesrum, der vil levere det størst mulige relevante publikum. Jo flere, jo bedre for alle. Det er en rejse der ikke ender – og som vi er trådt ud på.

Sporten er engagerende, og holdet udgør et omdrejningspunkt for alle relationerne; fans, spillere, holdledelse, erhvervsnetværk og sponsorer.

Såvel på turnerings- og træningsbanen, som omkring kampene, i konferencesalene og under sociale former gør vi deltagerne til centrum for omverdens opmærksomhed. Her vil vi løfte og eksponere vores relationer ud imod eksisterende og nye målgrupper. Vi fokuserer især på de profiler, der har overskud til at dele ud.

Vi sigter til enhver tid mod en større scene, på rejsen imod de største og mest prestigefulde arenaer!

tvcph-image-copenhagen-left1

Vi spiller sammen med dig

I basketball scores der højt oppe over gulvet, og alle mål er ikke lige meget værd. Det samme gælder i forretningsverdenen, hvor det også altid er den stærke holdindsats og stjernepræstationerne, som skaber vindere. Der mange lighedspunkter mellem sporten og forretningen.

Moderne sport er da også forbundet med forretning. Jo bedre forretning, jo bedre sport. Det gælder rammerne, træningen og faciliteterne. Det gælder sportspræstationerne, publikumsoplevelsen og resultaterne.

Det er derfor vores ambition at gøre basketball til bedre forretning og en endnu mere fantastisk oplevelse. Vi tror på, at sporten kan nå nye højder, at vi kan gøre sporten endnu mere medrivende for alle der er med, og at vi kan sætte København endnu stærkere på landkortet.

Vi begynder med os selv og dem der deltager. For at lykkes, gør vi kommunikation til et omdrejningspunkt. Igennem markedsføring og brede kommunikationsplatforme rækker vi ud til publikum. Vi fortæller om profilerne, om vores fællesskab, om en dynamisk sport, og at theView Copenhagen er til for dig.

Se vores
partnere

I kraft af loyale samarbejder og engagerede partnere, får vi chancen for at vise hvad basketball kan. Vi er meget taknemmelige og viser til gengæld stolt vores partnere frem.

tvcph-red-cross-4x7-large

gear &
billetter

Nyheder & tilbud

Abonnér på theViews Copenhagens inspirationsmails, og vær blandt de første der får besked, når der er tilbud på gear og billetter, særlige arrangementer og nyheder fra sporten til publikum og partnere.