Skip to content

Fokus på alliancer

theView Copenhagen kan kun eksistere og udvikle sig takket være vores partnere. Vi er sportsligt tæt forbundet med breddeidrætten, og forretningsmæssigt lige så tæt knyttet til erhvervslivet.

Vi ser det som vores opgave at inspirere til engagement i basketball, at tiltrække og fastholde et stadig større publikum til elitesporten, og at være en effektiv branding- og lead-kanal for vores forretningspartnere. Alt sammen opgaver der bedst løses sammen med andre.

ErhvervsPartnere

Samarbejde & Sponsorater

tvcph-sponsor-greybg-logo-anchersen

Anchersen A/S

Hos Anchersen får du bustransport, der stræber efter højeste standard. Anchersen er én af Danmarks største virksomheder inden for professionel bustransport til virksomheder, institutioner og private, og er first-mover med 100% eldrevne linjer i København. Skal du bruge busser, fast eller til et event eller arrangement, er det Anchersen du skal have fat i. 

tvcph-sponsor-greybg-logo-bregnerodauto

Bregnerødvej Auto

God service er det ikke bare et arbejde der skal udføres – det er også en passion. Siden 1992 har Bregnerødvej Auto løst både store og små auto-opgaver. Erfaringen er stor, fagligheden er i top, og de mange trofaste kunder vidner om, at Bregnerødvej Auto er stedet hvor man trygt kan få sin bil repareret.

tvcph-sponsor-greybg-logo-circlek

CircleK

Fra de mange let-genkendelige CircleK-stationer leverer næsten 20.000 medarbejdere på tværs af en række europæiske lande alt fra brændstof og snacks til fuld service til alle, der kører på vejene. Med mere end 220 butikker er CircleK en af de førende på området i Danmark, og du kan altid finde os. 

tvcph-sponsor-greybg-logo-sund

Fit & Sund

Fit & Sund i Brønshøj er et top-moderne sundhedscenter, hvor professionelle trænere, diætister og instruktører møder dig der hvor DU er, og hjælper dig i mål. I 1200 kvadratmeter lækre omgivelser udføres behandling og træning med eller uden henvisning, og du kan også træne på egen hånd i vores veludrustede fitnesscenter. 

tvcph-sponsor-greybg-logo-klc

KLC Erhverv

KLC Erhverv hjælper både store og små virksomheder med med den helt rigtige løsning inden for it og telefoni. Lad en specialist kigge på på den eksisterende teleløsning, og få et velfunderet bud på, hvordan der kan skabes forbedring på drift, økonomi eller begge dele. 

tvcph-sponsor-greybg-logo-phel

PH El & Sikring

Fokus på en bred faglig viden og et solidt branchekendskab gør PH-EL & Sikring til en af Danmarks førende installatører inden for installationer som el, sikring og tele-data og meget mere til virksomheder, kommuner, regioner, mindre erhverv og private. Få afdækket dit behov gennem tæt dialog, og få et bud der passer præcis til din virkelighed. 

tvcph-sponsor-greybg-logo-snaksaglig

Snak’saglig

Konsulent indenfor uddannelse, sport og relationer.

tvcph-sponsor-greybg-logo-sst

SST Partner

Specialiseret service og kvalitet tilpasset kundens behov er kerneværdier hos SST-Partner. Målrettet fokus og effektivt arbejde har gjort SST-Partner til et stærkt team af resultatorienterede specialister, som leverer alt hvad du har brug for inden for rengøring og service, facility management og entreprise. 

tvcph-sponsor-greybg-logo-theviewaccess

theView

Det er unikt både at kunne udforme vækstplanen, omsætte den til effektiv handling og eventuelt finansiere væksten, men det er præcis, hvad theView gør hver dag! Få du adgang til en kommerciel task force af forretningsfolk, projektledere, sælgere og marketingspecialister, eget mediebureau og et omfattende leverandørnetværk, i en kommerciel task force, der arbejder for din adgang til markedet fra dag ét.

tvcph-sponsor-greybg-logo-vw

Volkswagen Hillerød

Hos Volkswagen Hillerød kan du altid se både de nyeste Volkswagen modeller og et bredt sortiment af brugte Volkswagen-biler. Et autoriseret service- og reparationsværksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om Volkswagens modeller og udstyr, løser enhver opgave i høj kvalitet. Kig forbi, du er altid velkommen. 

Bliv
erhvervspartner
Bliv erhvervs-partner

Vi skal naturligvis gøre os fortjent til sponsorater fra vores partnere. Derfor er vores sponsorpakker designet med afsæt i maksimalt udbytte til partneren. Det er den bedste forretning for alle.

tvcph-red-cross-4x7-large

Sportspartnere

Talent

tvcph-alliance-stevnsgade

Stevnsgade Basketball

Nørrebroklubben er rygraden i theView Copenhagen, der startede med at hedde Stevnsgade Basketball. Sidenhen er holdet blevet professionaliseret, og Stevnsgade er nu samarbejdspartner, der støtter op med frivillige, træningstider og hjemmebane.

tvcph-alliance-aks

AKS Sportsgymnasium

Igennem basketball-linjen på AJAX København Sportsgymnasium kommer talentudviklingen i Hovedstaden op i en helt anden liga. theView Copenhagen er AKS’ ligahold, og alle eleverne stræber efter at komme på den helt store scene. Dette er en meget vigtig brik i bestræbelserne efter at blive Danmarks bedste basketballhold.

tvcph-alliance-bronshojbasket

Brønshøj Dragons

Brønshøj Dragons er officiel samarbejdsklub for holdet, og en del af talentudviklingen i København. Klubben holder til i Grøndalscenteret i Nordvest, og har igennem en årrække leveret både head coach og spillere til truppen.

Samfund & Netværk

tvcph-sponsor-greybg-logo-theviewbusinessclub

theView Business Club

theView Business Club er et erhvervsnetværk, som henvender sig til ejere, ledere og andre topprofiler. Netværket omfatter et eksklusivt, lukket rum, hvor medlemmerne kan sænke paraderne og bruge hinanden i fortrolighed, samt en række aktiviteter, som åbner sig ud mod resten af erhvervslivet og samfundet. Der er fokus på de gode relationer og gensidig udvikling, samtidig med at netværket altid arbejder for at promovere medlemmerne og deres virksomheder.

tvcph-alliance-ung-rode-kors

Ungdommens Røde Kors

theView Copenhagen støtter Ungdommens Røde Kors med 10% af vores overskud på salg af billetter og merchandise. Vi vil gerne støtte op om organisationens arbejde med psykisk sårbare unge, som vi synes er vigtigt og gavnligt. 

Bliv
sportspartner
Bliv sports-partner

Den sportslige succes hviler på de rigtige spillertalenter, frivillige samarbejder og foreningslivet. Vi fortæller gerne mere om vores fokus på gensidigt udbytte og den gavmildhed vi kan levere.

Partnere
gear &
billetter

Nyheder & tilbud

Abonnér på theViews Copenhagens inspirationsmails, og vær blandt de første der får besked, når der er tilbud på gear og billetter, særlige arrangementer og nyheder fra sporten til publikum og partnere.