Skip to content

Skabt til Publikum

Hver kamp er et show. Som tilskuer er du hovedpersonen. Det er dig vi går på banen for!

Den medrivende sportsoplevelse opstår i samspil mellem spillerne på banen og publikum på lægterne. Når hallen koger, og underholdning og spænding er i top, så opstår der en energi, som ikke ligner noget andet. Det er den energi der skaber vindere.

Showet

Oplevelser med puls

theView-Copenhagen-BK-Amager-01.04.2022-basket-action-sml

Fra lægterne

theView Copenhagen sætter nye normer for fællesskabet omkring et sportshold, for kommunikationen og for hvordan holdet kan bidrage til relationerne, hovedstaden og vores omverden.

Når du deltager i kampene, så vil du opleve at vi er engageret i publikum. Både i kommunikationen med dig på lægterne, men også i samspillet. Vi spiller ganske enkelt bedre, når vi kan mærke du er med.

theView-Copenhagen-BK-Amager-01.04.2022-club-lounge-sml

Fra Club-loungen

For personer, som er medlem af theView Business Club og for deres gæster, indbyder vi til en ekstra lækker oplevelse, når vi spiller på hjemmebanen.

I medlemskabet af erhvervsklubben er der inkluderet plads i Club-lounge ved hjemmekampe, for medlemmet plus en gæst. Her møder vi træneren og spillerne, nyder god mad og drikke mens holdet varmer op, og hepper fra husets bedste plads ved court-side, når kampen spilles.

theView-Copenhagen-BK-Amager-01.04.2022-hands-together-sml

Fra Partner-loungen

Hvis du som partner vil lave i et arrangement, der virkelig gør indtryk på dine egne medarbejdere, kunder eller andre vigtige relationer, så skal du blive Match Partner og sponsorere en kamp.

Til hjemmebanekampe får man indrettet sin egen lounge. Her kan du invitere et større antal gæster, og nyde med samme service, som der bydes på i Club-loungen. Samtidig er hele arenaen og spillerne branded med dit firmanavn og dit logo.

theView-Copenhagen-online-tv-mockup-2-sml

Online & TV

Takket være en aktiv liga er det ofte muligt at følge med i kampen live, selvom man ikke har mulighed for at være til stede i hallen. Udvalgte kampe vises på TV eller streames live – komplet med hallens kommentator på lydsiden, og stilling og statistik i real-time.

Du kan selvfølgelig også følge med via sociale medier og denne hjemmeside, hvor du får seneste nyt, recaps af kampene, og andet spændende indhold relateret til holdet og sporten.

Kom med
til kampene

Vær med til at skabe stemningen når holdet går på banen! Køb billet til næste kamp nu, og vær sikker på en plads i hallen, til en sportsoplevelse ud over det sædvanlige.

tvcph-red-cross-7x4-large

Video

Live

Bliv
holdsponsor

Vores hold består af en basketball-elite i København der brænder for sporten, sammenholdet og sejerne. Holdet rummer lokale og internationale profiler med base i hovedstaden.

tvcph-red-cross-7x4-large

Billeder

I luften

på banen

sammen

I fokus

På scenen

Mød
profilerne

Vores hold består af en basketball-elite i København der brænder for sporten, sammenholdet og sejerne. Holdet rummer lokale og internationale profiler med base i hovedstaden.

tvcph-red-cross-7x4-large
gear &
billetter

Nyheder & tilbud

Abonnér på theViews Copenhagens inspirationsmails, og vær blandt de første der får besked, når der er tilbud på gear og billetter, særlige arrangementer og nyheder fra sporten til publikum og partnere.